Mätismetanaa ja Ahti Juhlasilliä hapankorpun päällä

Mätitahnaa voi käyttää hyvin myös levitteenä, kunhan joukkoon lisää hieman smetanaa. Hapankorpun rapeus ja happamuus sopii hienosti sillin makukaveriksi.

Valmistusaika
10 min.

Annokset
4

Ainekset

  • 1 prk Ahti Juhlasilliä 250/150 g
  • 1 dl smetanaa
  • 1 rkl Kallen Mätitahnaa + 1 rkl koristeluun
  • 4 viipaletta hapankorppuja
  • 1 rkl kapriksia
  • tuoreita yrttejä koristeluun

Valmistusohjeet

Sekoita smetana ja mätitahna keskenään. Voitele hapankorput tahnalla. Laita päälle sillipalat ja kaprismarjoja.

Pursota päälle mätitahnaa ja koristele yrteillä.