Sillibrunssi
Tässä herkkuja todelliseen brunssihetkeen, makeaa tietenkään unohtamatta. Tämä brunssi on todellisen sillinrakastajan unelma! Tarjoile sillibrunssi ihanan sillisenä tai osana suurempaa brunssikokonaisuutta paistetun kananmunaleivän ja Ahvenanmaan pannukakkujen kera.
PAISTETTU KANANMUNALEIPÄ
- 8 viipaletta leipää
- 8 kananmunaa
- margariinia tai voita
- suolaa
- pippuria
AHVENANMAAN PANNUKAKKU
- 1.4 l maitoa
- 2 dl mannasuurimoita
- 4 kananmunaa
- 2 dl vehnäjauhoja
- 3/4 dl sokeria
- 1/2 tl suolaa
- 1 1/2 tl kardemummaa
- 1 1/2 tl vaniljasokeria
- 1 tl kanelia
Vinkki 1:
Säästä paahtoleipien keskustat ja valmista niistä rapeita krutonkeja kuutioimalla ja voissa paistamalla.
Vinkki 2:
Sillibrunssiin sopii myös sillitartar.