Parsaa, kevätpurjoa, silliä ja mätitahnamajoneesia

Parsaa, kevätpurjoa, silliä ja mätitahnamajoneesia

Kevään juhlien alkuruoka syntyy helposti parsasta, kevätpurjosta ja sipulisillistä. Kasvisversion alkuruoasta saat jättämällä sipulisillin pois ja sekoittamalla kastikkeen majoneesista ja sitruunasta.
Kokonaisaika 30 mins
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

  • 1 puntti  vihreää parsaa
  • 4 kpl pientä kevätpurjoa
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1/2 sitruunan mehu
  • ripaus suolaa

KASTIKE

  • 1 dl Kallen Mätitahnaa
  • 1 dl majoneesia
  • 1 tl sitruunamehua
  • 1/2 prk Abba Ranskalainen sipulisilliä

Ohjeet
 

  • Poista parsojen kova kantaosa, halkaise suuremmat purjot ja huuhtele sisus. Paista tai grillaa parsat ja purjot rypsiöljyssä noin 3 - 5 minuuttia koosta riippuen. Lisää kasvisten pinnalle sitruunamehua ja ripaus suolaa.
  • Kokoa alkuruoka parsoista, kevätpurjosta, sillistä ja mätitahnamajoneesista.
Maistuiko?Kokeile muitakin Kallen maukkaita reseptejä!