Sillikääretorttu

Helppo suolapala vaikka pikkujouluihin.

Ainesosat
  

  • 1 prk Abba Silliherkku Rapumarinoitu
  • 50 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 50 g Kallen mätitahnaa
  • 30 g leikattua tilliä
  • 1 saaristolaisleipä 5 mm paksuina viipaleina
  • 1/5 kalaliemikuutio

Ohjeet
 

  • Kiehauta 1 dl vettä ja lisää joukkoon murustettu 1/5 kalaliemikuutio. Lado leipäviipaleet leivinpaperille tiiviisti suorakaiteen muotoiselle alueelle. Kostuta leipäviipaleet reilusti kalaliemellä leivinpaperin päällä.
  • Levitä leipäpalojen pintaan tuorejuusto, sitten mätitahna, sillipalat kastikkeesta ja lopuksi tuore tilli. Rullaa leivinpaperin avulla kääretorttumaiseksi kääreeksi. Kääri valmis rulla leivinpaperiin ja tiivistä lopuksi kelmukerroksella.
  • Anna maustua jääkaapissa yön yli. Leikkaa viipaleiksi. Koristele pinta sillipalalla ja tuoreella tillillä.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kerro meille, mitä pidit siitä!